FESTUNG-ABLAK

Nyílászárók

 

KÖMMERLING 76AD

 

KÖMMERLING 76 AD

Költséghatékony + Megbízható

A Prémium 76 AD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke kategóriájában szinte egyedülálló: Uf=1.1W/m2K, mindezt 5 kamrás, ütközőtömítéses kivitelben, világosszürke standard gumiszínnel!

A Prémium 76 AD alapüvegezése Ug=1.0W/m2K, 24 mm-es, 2 rétegű üvegezéssel.

A Prémium 76 AD légkamráinak száma 5, mely lehetővé teszi a rendkívüli hőátbocsátási érték mellett a statikailag kiváló és nagy teherbírású, felületkezelt acélmerevítők alkalmazásának lehetőségét.

A Prémium 76 AD rendszer opcióban elérhető 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, melynek hőátbocsátási értéke Ug=0.6W/m2K.

A Prémium 76 AD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagokból készül.

 

KÖMMERLING 76MD

 

KÖMMERLING 76 MD

KOMPROMISSZUM MENTES + INNOVATÍV

A Prémium 76MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási mutatója eléri a 80 mm feletti profilrendszerekre jellemző Uf= 1.0W/m2K értéket, mindezt 6 kamrás, középtömítéses kivitelben, világosszürke, standard gumiszínnel!

A Prémium 76MD alapüvegezése Ug=1.0W/m2K, 24mm-es, 2 rétegű üvegezéssel. Rendszer kínálatunkban szerepel 3 rétegű és melegperemes üvegezéssel is.

A Prémium 76MD légkamráinak száma 6, mely lehetővé teszi - a fokozotabb hőátbocsátási érték mellett - a nagyobb méretű merevítők alkalmazásának lehetőségével a kiváló működési biztonságot, standard méretezéstől nagyobb szerkezetek esetén is.

A Prémium 76MD rendszer opcióban elérhető 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, melynek hőátbocsátási értéke Ug=0.6W/m2K.

A Prémium 76MD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül.

 

KÖMMERLING 88MD

 

KÖMMERLING 88 MD

MEGKÜLÖNBÖZTET + EGYEDIVÉ TESZ

A Prémium 88MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf=0.95W/m2K, mely THERM betéttel még fokozható akár 0.91W/m2K értékig! Az alap fehér színen kívül további 28 faerezetes és homogén színben érhető el (a képen Rustic Cherry szín látható).

A Prémium 88MD alapüvegezése Ug=0.5W/m2K, 48 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel. A dupla melegperemes távtartó az üvegezésben alapáras!

A Prémium 88MD légkamráinak száma 7, mely kategóriájában kiemelkedő. A 7 kamra tökéletes elosztása és a hozzá illesztett merevítő csomag lehetővé teszi at átlagtól eltérő statikájú szerkezetek tervezését és kivitelezését.

A Prémium 88MD rendszer rendelhető THERMO betéttel is, melyek a nyílászáró meghatározott légkamráiba kerülnek elhelyezésre, így jelentős mértékben fokozzák a már így is kiemelkedő tok+szárny kapcsolat hőátbocsátási mutatóit.

A Prémium 88 MD rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagokból készül.

 

KÖMMERLING 82 ALU MD

 

KÖMMERLING 82 ALU MD

AZ ÉSZREVÉTLEN ELEGANCIA

A Prémium 82 ALU MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf=1.1W/m2K, mely egyedülálló a külső alumínium borítású termékek esetében.

A Prémium 82 ALU MD alapüvegezése Ug=1.0W/m2K, opcíóban 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel Ug=0.6W/m2K.

A Prémium 82 ALU MD légkamráinak száma 6, melyhez párosul az extra középtömítés, így kiemelkedő lég- és vízzárás érhető el.

A Prémium 82 ALU MD rendszer Seiden Glanzed (selyemfényű) alumínium borítással ellátott a külső oldalon. Az alumínium borítás a RAL színskála bármelyik színében rendelhető, alap- illetve opcionális színválasztékban. Az alublende kombinálható faerezetes kivitellel is.

A Prémium 82 ALU MD rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül, kivéve az alumínium borítás , mely Ausztriában.

 

KÖMMERLING 94 ALU

 

KÖMMERLING 94 ALU

KATEGÓRIÁJÁNAK MAXIMUMA

A Prémium 95 ALU tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke Uf=0.95W/m2K, mely a PVC és alumínium borítás kombinációjánál kimagasló érték.

A Prémium 94 ALU alapüvegezése Ug=0.5W/m2K. Az üvegezés alapáron tartalmazza a melegperemes körbezárást.

A Prémium 94 ALU légkamráinak száma 7, melyhez szintén párosul az extra középtömítés, így kiemelkedő lég- és vízzárás érhető el.

A Prémium 94 ALU rendszer Seiden Glanzed (selyemfényű) alumínium borítással ellátott a külső oldalon. Az alumínium borítás a RAL színskála bármelyik színében rendelhető, alap- illetve opcionális színválasztékban.

A Prémium 82 ALU rendszer szintén igazoltan eredeti, németországban gyártott PVC alapanyagból készül, kivéve az alumínium borítás, mely Ausztriában.

 

KÖMMERLING HST

 

KÖMMERLING HST

A MODERN EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ

A Prémium HST tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf=1.4W/m2K, mely az emelő-toló erkélyajtó kategóriában a legjobb értkek között szerepel.

A Prémium HST alapüvegezése Ug=1.0W/m2K, opcióban 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel Ug=0.6W/m2K.

A Pérmium HST emelő-toló erkélyajtó az alap fehér színnű kivitelen kívül még további 28 féle faerezetes- és homogén színben rendelhető.

A Prémium HST emelő-toló rendszer mozgó szárnyának maximális teherbírása 400 kg, így a kivitelezhető mérethatárok nem szabnak határt elképzeléseinek.

A prémium HST rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül.